Om oss

Musette AS, som står bak I have been there®, har utviklet seg til å bli en av Norges fremste designere og leverandører av kvalitesmedaljer. Vi er særdeles kjent blant musikkmiljøet i Norge, hvor vi har bl.a har over 600 korps som faste kunder både på medaljesiden og også gjennom vår kjente Musette® musikksmykke kolleksjon i ekte sølv og gull. Men våre kunder er å finne over hele landet, også innenfor andre felter, hvor bl.a NTNU´s linjeforeninger er meget godt representert. I tillegg designer vi medaljer for en rekke store og betydningsfulle sportsarrangement, er leverandør til Forsvaret, samt deltar på ulike arenaer med spesialtilpassede design. Musette® er et eget varemerke og garantist for det beste innenfor det fagområdet vi representerer. Du finner mer om oss på www.musette.no

I have been there® står på egne ben, men er heleid av Musette AS. Vi vil gjennom dette konseptet fremstå i samme ånd og tradisjon vi allerede er viden kjent for. I have been there® er støttet av Innovasjon Norge. Du kan forvente en kontinuerlig utbygging av konseptet. Design er også her i høysetet, og hvert reisemål krever sitt eget I have been there® medaljeemblem, som designes og deretter støpes akkurat som et gullsmedprodukt, noe som krever mange timers arbeid for hvert reisemål. Dette i tillegg til de øvrige relaterte produktene vi lager til serien.

Du finner oppdatert informasjon på www.ihavebeenthere.net

Kontakt eller spør oss gjerne dersom du har et eget favoritt-reisemål. For at et reisemål skal kunne inkluderes i ordningen, må den kreve en fysisk innsats av brukeren eller ha en særskilt eksotisk karakter.

Musette AS
Org.nr: 999 337 589
Adresse: Godalsvn 28, N-5355 Knarrevik
Telefon 00 47 56 33 30 23
Mob: 00 47 900 48 872